AMPA Les Mimoses

Associació de mares i pares de l'Escola Les Mimoses de Santa Maria de Martorelles

Les comissions

L’AMPA s’organitza en diferents comissions o grups de treball amb l’objectiu de fer una feina més eficaç i de manera més àgil.
La junta es reuneix periòdicament per tal de fer un seguiment continu del funcionament de cada comissió i treballar en el desenvolupament dels diferents projectes que du a terme.
Si voleu col·laborar en alguna comissió o voleu fer algun suggeriment envieu-nos un e-mail o contacteu directament amb els coordinadors.

COMISSIÓ DE MENJADOR
Responsables: Judith Palmero, Nathalie Ortiz i Laia Oller
L’escola compta amb menjador i cuina propis que són gestionats per l’AMPA. La comissió vetlla pel correcte funcionament d’aquest servei a les famílies, atén les diferents incidències que puguin generar-se en aquest espai i supervisa la qualitat nutritiva dels menús mensuals. Hi incloem l’espai d’acolliment al matí i al migdia. El serveis de cuina i de monitoratge es canalitzen a través d’una empresa externa (Tresmes). Les famílies poden fer ús del servei de manera habitual o esporàdica. Podeu consultar els menús aquí.

COMISSIÓ D’EXTRAESCOLARS
Responsables: Anna Gràcia, Sandra Núñez, Maria Solà i Nathalie Ortiz
La comissió s’encarrega d’organitzar i gestionar les activitats extraescolars de l’escola per tal de complementar l’oferta d’activitats educatives i esportives. Més informació aquí.

COMISSIÓ DE FESTES
Responsable: Antònia Leal, Belén Gutiérrez, Amparo Sanmartín, Laura Ferrer, Judith Palmero, Jenifer Delgado
Aquesta comissió s’encarrega de l’organització i coordinació de tots els actes festius vinculats a l’escola (Castanyada, Nadal, Carnestoltes, fi de curs, etc.) També s’està treballant per que l’AMPA tingui més presència a les festes organitzades per l’Ajuntament o altres entitats en el nostre poble, perquè així en puguin gaudir els nostres fills i filles.

COMISSIÓ DE PATIS
Responsable: Sergio González, Sònia Albaladejo, Adrià Salanueva i Jenifer Delgado
El grup de treball que s’encarrega d’elaborar i implementar propostes per tal de millorar els espais d’esbarjo de l’escola, així com altres tasques de manteniment de l’espai de l’escola. Treballa conjuntament amb l’escola i l’ajuntament.

COMISSIÓ DEL PROJECTE AFA 2020-21
Responsable: Josep Bel
La comissió de projectes s’encarrega de l’organització i coordinació de projectes puntuals adreçats a fomentar els valors que considerem bàsics en el desenvolupament educatiu dels nostres fills com són la solidaritat i el compromís, a més de la formació continuada adreçada a tots els pares i mares.

COMISSIÓ DE L’ESCOLA DE FAMÍLIES
Responsables: Raquel Segura, Sandra Núñez i Maite Miró
És un espai de formació, assessorament i reflexió per a la formació dels pares i mares en aquells temes (psicològics, educatius, socials…) que influeixen l’educació dels fills. Es treballarà mitjançant xerrades col·loqui amb especialistes en diferents temes sobre educació, psicologia i evolució dels fills/es (des de l’etapa infantil fins a l’etapa adolescent), així com d’altres temes d’actualitat. La responsabilitat última de l’educació dels fills ens pertany i la nostra manera de ser i fer serà decisiva en el forma de ser i actuar dels nostres fills i filles. Els pares i mares podeu participar de dues maneres:

  • Assistint a les xerrades. Com ja sabeu són gratuïtes i esteu convidats.
  • Aportant idees. Estem oberts a iniciatives, suggeriments i comentaris.

COMISSIÓ DE COMUNICACIÓ I WEB
Responsables: Maria Solà, Antònia Montaner, Anna Gràcia i Noelia Jiménez
L’objectiu d’aquesta comissió és el de fer arribar als pares i mares la informació de les activitats de l’AMPA utilitzant uns canals de comunicació directes i accessibles. A més, treballem per estimular la participació, continuada o puntual, de totes i tots els associats en el conjunt d’activitats escolars, amb l’objectiu de millorar l’educació i el benestar dels nostres fills i filles.

Create your website with WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this: