AMPA Les Mimoses

Associació de mares i pares de l'Escola Les Mimoses de Santa Maria de Martorelles

Extraescolars

NOTA: degut a la situació de pandèmia per COVID-19 i a les restriccions i regulacions que van arribant de les diferents instàncies gubernamentals, el normal desenvolupament de les activitats extraescolars s’està veient alterat. Si us plau, estigueu atents a les informacions actualitzades que us fa arribar l’AMPA a través del correu electrònic i de les delegades del vostre curs. Gràcies.

Després del procés d’inscripcions, aquestes són les extraescolars del curs 2020-2021. Les activitats començaran la setmana del 5 d’octubre de 2020.

Futbol (P4-6è)
Entrenaments per la pràctica bàsica del futbol. S’intentaran organitzar 2 o 3 partits durant el curs. Els entrenadors provenen del Club de Futbol Martorelles.

Dansa (P3-2n)
Introducció a la dansa, especial pels més petits. Adaptació del nivell per a alumnes del cicle inicial.

Piscina (P3-6è)
Per aprendre a nedar i aprendre els diferents estils. A la piscina de Can Lladó. Recordeu que les famílies són els responsables de dur els seus infants a Can Lladó, canviar-los i recollir-los al vestuari.

Escacs (P5-6è)
Els nens aprenen a jugar a escacs i les seves estratègies.

Robòtica (1r-6è)
Aprenentatge pràctic sense teoría a partir de la creació i posada en marxa de robots.


ANGLÈS

A banda de les activitats extraescolars esmentades, seguim amb l’anglès, aquest any de la mà de L’Aula Educació. Es realitza en horari de 13.45 a 14.45h de dilluns a dijous en funció de cada grup d’infants.

El reforç oral d’anglès, també a càrrec de L’Aula Educació, es du a terme en horari de 12.30 a 13h de dilluns a dijous en funció de cada grup d’infants.

Create your website with WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this: