L’Escola Les Mimoses fa 10 anys aquest curs!!

Els propers dies divendres 3 i dissabte 4 de maig es faran diverses activitats per celebrar com cal aquest aniversari, preparades per l’escola, les nenes i nens i l’AMPA.

3 de maig
Enterrament de la càpsula del temps
[activitat interna en horari escolar només pels alumnes]
La càpsula del temps és un recipient en el que els nostres nenes i nenes han emmagatzemat missatges i objectes representatius que tenen un significat particular per nosaltres, i que s’amaga amb l’esperança que sigui recuperada per aquests d’aquí 10 anys. És a dir, són recipients amb missatges pel futur.
Visita exposició treballs “La meva escola”
[activitat oberta a les famílies a partir de les 16h; des de les 16.30h cada família es farà càrrec dels seus fills i/o filles]
Concurs de pastissos (fets per les famílies) 16:30h.
[fets per les famílies, a les 16.30h]
Amb un jurat molt especial, els infants delegats de classe. Després del concurs, els pastissos es compartiran! Hi haurà diplomes pel primer, segon i tercer classificat i sortiran a la Web com a guanyadors del I Concurs de pastissos de l’escola Les Mimoses.
Gimcana
[a partir de les 17h, organitzada per l’AMPA]
Animació infantil amb en Fefe
[a partir de les 19h, a càrrec de l’Ajuntament]
Sopar de cabàs
[a partir de les 20.30h]
Cal que totes les famílies portin alguna cosa per sopar i per poder compartir amb tots/es: estovalles, plats, gots i tovallons, la beguda l’aportarà l’AMPA. Es convidarà als ex-alumnes i ex-professors que han estat a l’escola Les Mimoses.
Us recordem que al sopar no es pot portar cap beguda alcohòlica segons consta en la resolució del 7 de gener de 2011: “No és permesa la venda ni el consum de begudes alcohòliques en els centres educatius. Es recorda que són alcohòliques totes les begudes amb més de 0,5 graus d’alcohol. La cervesa es considera beguda alcohòlica”.
Acampada a l’escola
[activitat interna a partir de les 22h]
A partir de les 10 de la nit s’acaba el sopar amb les famílies, ex-alumnes i ex-professors i comença l’acampada a l’escola. A partir de les 22h els nens i nenes que es quedin a dormir estaran a càrrec dels i les mestres. Farem jocs de nit i dormirem plegats.
Els infants hauran de portar:
– pijama
– necesser
– màrfega
– sac de dormir.
– llanterna.
– moltes ganes de passar-s’ho bé.

4 de maig
Esmorzar
[Activitat interna, a les 8.30h]
Els/les que hem pernoctat a l’escola esmorzarem, aquest esmorzar anirà a càrrec de l’AMPA.
Sortida pels voltats de l’escola
[Activitat oberta a les famílies, de 9.30 a 12h]
Cada família es farà càrrec dels seus fills i/o filles). Aquelles famílies que no puguin participar de la sortida recolliran els seus fills/es a l’escola no més tard de les 9.30h.